Zlatna kuna u kategoriji najuspješnijeg velikog trgovačkog društva

plakete-zlatna-kuna-zk-sibenik6166cb118be78DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE

Zlatna kuna u kategoriji najuspješnijeg velikog trgovačkog društva

HGK – Županijska komora Šibenik tradicionalno dodjeljuje komorska priznanja, plakete “Zlatna kuna”, najuspješnijim županijskim tvrtkama u prošloj godini.

 

Tvrtka Capax d.o.o. najuspješnija je u kategoriji malih. Capax je tvrtka za pomorski inženjering specijalizirana za pružanje svih potrebnih tehničkih pomoći jahtama kao što su popravci i remont motora. Priznanje je članu uprave Dragi Kačuniću uručio dogradonačelnik Šibenika Danijel Mileta.

U kategoriji srednjih tvrtki Zlatnu kunu dobio je Jolly Autoline d.o.o. koji je jedini ovlašteni prodajno servisni partner Mercedes Benza na području Dalmacije. Župan Šibensko-kninski Marko Jelić uručio je priznanje članu uprave Josipu Veštiću.,

Najuspješnije veliko trgovačko društvo u 2020. godini je Djelo d.o.o., sa sjedištem u Unešiću, jedini domaći trgovački lanac u Šibensko-kninskoj županiji i ujedno trgovački lanac s najvećim brojem trgovina u Županiji.

 

o_19652780_1280

 

– Tvrtka Djelo d.o.o. osnovana je 1990. godine, a od 2008. godine je članica Ultragros grupacije – udruženja hrvatskih trgovačkih kuća. Danas Djelo ima 60 trgovina na području županije i oko 450 zaposlenih dok u sezoni ta brojka doseže i do 500 zaposlenika. Cjelokupna proizvodnja, od nabave do trgovine, odvija se u Šibensko-kninskoj županiji. Djelo već dugi  niz godina uspješno surađuje sa domaćim proizvođačima i malim OPG-ovima kako iz naše županije tako i iz okolnih županija. Samim tim potiču domaću proizvodnju i podupiru stvaranje novih radnih mjesta.– rekla je među ostalim voditeljica marketinga Donatela Jakšić Papak, predstavljajući ovo uspješno trgovačko poduzeće nakon što joj je uručeno priznanje „Zlatna plaketa“ koju dodjeljuje Županijska komora Šibenik.. Priznanje je uručila glavna tajnica HGK Marina Rožić.

Inače, Djelo je dobitnik „Zlatne plakete“ kao najbolje trgovačko društvo u županiji Šibensko-kninskoj u kategoriji velikih poduzeća i 2009., 2010.,2011.,2017., 2018. i 2019. godine.

 

o_19652784_1280